Äggsmör, gott på mackan!

Jag har förmodligen bloggat om detta förut, men i somras blev jag bjuden på äggsmör. Fantastiskt gott på mackan. Lika gott på knäckebröd som på mjukt bröd. Och så enkelt att göra.

Mosa 2 hårdkokta ägg och blanda med  3/4  – 1 dl bregott. Tillsätt sedan flingsalt. Klart!

 

image
Gott äggsmör!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *