En liten jordgubbsgino

Lördag kväll, ”morsafton” och lite dessert kändes som att det skulle platsa fint i magen.

På köksbänken fanns fina jordgubbar som jag skivade i portionsformar, pressade lite lime på och sedan flagade jag vit choklad med smak av vanilj över. In i ugnen på hög värme en kort stund till dess att chokladen blev mjuk. Enkelt och mycket gott!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *