Tunnbrödrullar med ytterfilé

Det blev kvar av den kaffemarinerade ytterfilén och den bakade potatisen vi nyss åt av men inte så mycket att det skulle räcka till alla som fanns i huset. Alltså gjorde jag tunnbrödrullar istället. Det blev lite mer mat av det hela.

Varje bit tunnbröd fick först ett lager av resterna av tomatsmöret. Sedan skivade jag upp potatis och lade på ruccola. Köttet kom därnäst och sedan fördelade jag vitlökssåsen på köttet. Ett lager riven mozarella fick toppa det hela innan jag rullade ihop brödet och slog in det i folie. In i ugnen eller på grillen. Här hällregnade det så ugnen fick det bli.

 

wp-image-154258842jpg.jpg

wp-image-2125978534jpg.jpg

 

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *