Wrap med rester av det som fanns i kylen!

Magen kurrade, kylskåpet var inte alltför välfyllt men lite nog fanns det där. I kylen fanns lite salladslök, körsbärstomater, spenat, ägg, några skivor halloumi och en redan stekt parisare. I frysen fanns två libanesiska tunnbröd.

Jag skivade salladslök och tomater, stekte en kort stund i kokosfett. Sen tillsatte jag halloumi och parisare skurna i kuber i pannan. Jag kryddade med en aning salt och chiliblandning. När pytten var klar stekte jag två ägg, ett till oss var. Jag värmde bröden och fördelade pytt, ägg och färsk spenat innan jag rullade ihop brödet till en wrap.

Gott av nästan ingenting!

 

 

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *