Fläskytterfilé med rosmarin och apelsin

Med sonen hemma från Norge blir det mer matlagning en period igen. Ikväll lagade jag en fläskytterfilé med rosmarin och apelsin som smakar jättegott. Jag följde mitt eget recept till punkt och pricka förutom att jag pressade i lite apelsin också.

Receptet på ytterfilén hittar du HÄR!

Till detta gjorde jag ugnsbakade morötter och potatisar kryddade med salt och svartpeppar tillsammans med olivolja med smak av rosmarin.

En god sallad med ruccola, salladslök, gurka, apelsin, valnötter och balsamicocreme (gärna med smak av bär) passade toppen till.

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *