Min egen coleslaw

Jag köpte ett fint vitkålshuvud som jag använde när jag gjorde min egen coleslaw. Med en dressing av lättkvarg, senap och balsamicocreme passar den utmärkt till stekt och grillad mat.

Min egen coleslaw

1 morot

1/2 vitkålshuvud

3 salladslökar

1 rödlök

Dressing

1 dl lättkvarg

2-3 tsk sötstark senap

svartpeppar, salt

balsamicocreme och ev. citron

Dela grönsakerna i tunna, fint skivade bitar. Blanda dressingen och rör ihop allt. Smaka av balsamicocreme, mer salt, svartpeppar och ev. lite pressad citron.

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *