Ny bloggplats

Om ett litet tag kommer min blogg att flyttas till den här adressen:

http://www.katarinasspis.se/

Sidan är ännu inte klar utan under uppbyggnad, därför fungerar inte allt som det ska ännu. Spar gärna adressen redan nu så att du inte tappar bort bloggen Katarinas spis! Välkommen att följa mig på min nya adress. Katarina

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *