Här bygger Fahlins gäng ihop sig

I går, måndag, drog Wiggle-Hondas teambuildingvecka igång i Belgien, med Emilia Fahlin som gör sin andra säsong i det brittiska proffsstallet och fått ett stort antal nya lagkompisar inför året. I vanliga fall får man ju inte så mycket inblick i sådana läger, men från Wiggle twittras det ut både det ena och det andra.

En hel del bilder från vägarna, förstås. Men också från en hel del andra roliga lagbyggarlekar. I går var det slangbytes- och hjulbytestävlingar. Fahlin klarade det förstnämnda på 3.58 vilket var elva minuter snabbare än förra året men ändå inte riktigt räckte till någon seger. Det blev det däremot i dagens påklädningstävling, där cyklisterna med förbundna ögon fick varsin säck med överdragskläder i, och skulle få på sig alla pinaler på tid. Vad det betyder för Fahlins resultat resten av säsongen är mer ovisst …

Teamet har två olika twitterkonton som det gäller att hålla koll på om man vill ha mer från teambuildningsveckan. Cykelstallet Wiggle-Hondas officiella konto och cykelåterförsäljaren Wiggles eget konto. Plus Wiggle-Hondas hemsida, förstås.

På lördag drar den europeiska tävlingssäsongen igång med den första vårklassikern, Omloop het nieuwsblad.

Emilia Fahlin letar efter sista fotöverdraget. Faksimil: Wiggles twitter

Publicerat av