Webb-tv: Se början av konungens återkomst

Ja, kungen av Grabbhalvan, alltså. Per Sjögren och 1 092 andra tog sig i kväll runt de fem kilometerna på den nya bansträckningen.
Sjögren tog sin sjunde seger i tävlingen, men den första sedan 2012, med nio sekunders marginal till klubbkompisen Martin Regborn, som bara timmar tidigare fått beskedet att han tagits tillbaka till värmen i orienteringslandslaget. 15.40 på Sjögren, 15.49 på Regborn. Hallsbergs Oskar Andrén, förstaårssenior med juniorlandslagsmeriter i orientering, plockade ned fyra år yngre Hälleforslöparen Haben Kidane med fyra sekunders marginal i kampen om tredjeplatsen, medan femman Daniel Attås, ytterligare en orienterare, hade ett glapp på 17 sekunder upp till fjärdeplatsen. Längre ned på topp 20 fanns välbekanta (för bloggens läsare) namn som Simon Sveder, Abshir Aweys, Fredrik Rådström, William Fransson, Bob Impola och Jonas Rosengren.
VM-domaren Mathias Klasenius? Jodå, han klarade sitt sub-20-mål med marginal, gick in på finfina 18.55 vilket gav en respektabel 59:e-plats. Det andra målet klarade han också, att klå sin 14-årige son Marcus. Men där var det tajtare – Klasenius junior var nämligen bara 19 sekunder bakom på 19.14.
Hela resultatlistan här!

Film: David Hellsing

Publicerat av

3 reaktioner till “Webb-tv: Se början av konungens återkomst”

  1. Ja, vad skall man säga… Varken Jonas Classon eller "Greven" kan väl knappast anses ha levererat varken bild- eller filmmässigt. 9 bilder och en kort filmsnutt i 240p upplösning från starten… De får väl dessutom betalt. Här finns riktiga filmer från loppet, skapade ideellt:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLX0NOH_bjGMffSyHVhQZIUNRH_N40FdtD
    men det blir man väl inte omnämnd på bloggen för, trots topp 20 placering dessutom. Menmen, kul att det skrivs något om friidrott/löpning/riktig sport i NA i alla fall.

    1. Snyggt! Tack för länktipset! Skicka gärna in från andra tävlingar också, om du är på plats och filmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *