Helgens höjdare – med webb-tv inför Kilsbergsleden

1. Kilsbergsleden
I dag, fredag, var det, som det i varje fall förr i tiden brukade heta ”dag före tidningsfri dag” (eftersom NA kommer ut på söndagar är det bara ”tidningsfri dag” nio dagar om året för oss, de nio röda dagarna, men numera producerar man ju dygnet runt för nätet, så ”tidningsfritt” är det ju aldrig på riktigt). Hur som helst, på de är ”dag före tidningsfri dag”-dagarna brukar det alltid planeras in någon kurs, konferens eller dylikt för att fylla dagarna då det inte ska produceras någon papperstidning. Och i dag bjöds det på en utbildning i att göra film med iphonen. Alltså; filma, redigera i imovie och sända live i periscope. Sedan fick vi en kort stund på oss att producera något. Vad jag gjorde? Tja, jag kastade mig iväg i en redaktionsbil och spelade in ett förhandsklipp om Kilsbergsleden, förstås. Hann inte ta mig ut till de verkligt ”avgörande” avsnitten, eftersom jag bara hade en kvart på mig där ute, och kvaliteten och klippningen blev på grund av de snäva tidsramarna lidande, men det blev i varje fall något. Kolla in filmen här!

2. Oktobermarathon
Jag skrev en del om inomhusmaran i Tybblelundshallen redan i går. Läs det här!

3. New York city marathon
Hur man än vrider och vänder på det är New York-maran ett av världens mäktigaste lopp. För alla som drömmer om att någon gång kuta i The Big Apple (eller, som jag, gärna skulle göra det i teorin men inte har ben för en asfaltsmara) så är det bara att zappa in Eurosport 15.30 på söndag och njuta av bilderna. Om det är några länslöpare på plats i NYC? Inte den blekaste. Har inte lyckats hitta någon sökbar startlista. Hjälp mottages tacksammast!

Mycket löpning på listan? Tja, jag kan glädja er med att skidsäsongen bara är tre veckor borta (Garphyttan kör stort träningsläger i Ånnaboda i morgon, lördag, som brukligt är på höstlovet) och skridskosäsongen är också på väg att dra igång på allvar. Och har ni något tips om fler roliga saker som händer finns mailadress och telefonnummer här till höger. Hör av er!

Publicerat av

3 reaktioner till “Helgens höjdare – med webb-tv inför Kilsbergsleden”

    1. Fan va kul! Kanske därför han inte svarade när jag frenetiskt tidigare i dag jagade honom för att få tag i resultatlistan från Kilsbergsleden … 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *