Örebroprofilen fick fint stipendium

Bo-Gunnar Bogges, 75, är en legendarisk idrottsledare från Örebro som förutom att han plockat fram massor av friidrottstalanger i KFUM Örebro bland annat också varit fystränare i ÖSK (och skrivit artiklar i Runner’s world). nu tilldelas han (tillsammans med IFK Lidingö-tränaren Leif Robertson som bland annat tränar KFUM:s EM-brons-längdhoppare Andreas Otterling) årets Bo Ekelund-stipendium, skriver Svenska friidorttsförbundet på sin hemsida. Stipendiet är på 5 000 kronor och har genom åren tillfallit namn som Karin Torneklint och Johnny Holm.

Adam Axelsson slutade sjua både på 500 och 1 500 meter i norska cupen i dag. Noterade 38 blankt på 500 och 1.55,70 på 1 500.

I lördagens som vanligt profiltäta rarajiparitävling vann ”lag ett” enligt hemsidan, oklart dock vilka som ingick i det.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *