En (liten) seger och julaftonsträning med Magnus Jernemyr

Julaftons morgon är stilla och fridfull … eller totalt sönderstressad, om man vill hinna med allt kul. Skrev ju om det häromdagen. Och visst blev det tämligen hektiskt även i år.
Först ett crossfitpass (där huvudnumret bestod av en partävling där den ene rodde 300 meter och sedan bytte av den andre som genomförde olika styrkemoment av typen fem burpees/tio kettlebell swings så många varv som möjligt, i tre gånger åtta minuter med två minuters vila där ett antal julnötter skulle lösas), och därefter orientering.
Mest anmärkningsvärt? Att jag lotsade femåringen till seger i orienteringen. Och att Magnus Jernemyr (ni vet, OS-silvermedaljören och förre Barcelonaspelare som nu håller till i Minden i bundesliga) kom till Karlskogas crossfitgym och tränade på julafton.
Och efter orientering? Jo, då infann sig den stora julfriden, trots allt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *