Fahlin högst upp på prispallen: "Hade jag inte trott …"

Emilia Fahlin avslutade Tour de San Luis med en ny lagkörning, och gick i mål som 22:a i tätklungan när lagkamraterna Malgorzata Jasinska och Marta Tagliaferro spurtade till tredje respektive femte plats i den avslutande etappen i Tour de San Luis. Hemmaåkaren Maria Carla Alvarez kom inte till start på sista etappen, vilket gjorde att Fahlin klättrade från åttonde till en slutgiltig sjundeplats i sammandraget.
”Det här hade jag inte trott när vi startade touren för en vecka sedan”, skriver Fahlin på twitter.
Fahlin fick ändå kliva högst upp på prispallen då hennes Alé-Cipollini vann lagtävlingen, något Fahlin förstås i allra högsta grad var inblandad i att ordna med sin sjundeplats totalt. USA:s Katie Hall, Unitedhealthcare team, vann touren, 20 sekunder före Jasinska.
Nästa uppdrag blir Tour of Qatar 2–5 februari, där i princip hela världseliten finns på plats och där motståndet alltså blir betydligt tuffare.

Emilia Fahlin högst upp på prispallen i Tour de San Luis. Faksimil: Argentinsk webb-tv
Emilia Fahlin högst upp på prispallen i Tour de San Luis. Faksimil: Argentinsk webb-tv

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.