Forsbergs dominerar på Skölvboslätt – passa på att kuta terräng på tisdagskvällarna

Den 30 april avgörs korta terräng-DM på Skölvboslätt, men redan i morgon kväll finns möjlighet att kuta terräng i Glanshammar. Under våren avgörs nämligen fem deltävlingar i Glanshammars terrängserie på tisdagskvällar, och i morgon är det dags för den tredje omgången. Det är 2,5 kilometer som gäller, och Sabina Forsberg (känd för den något annorlunda kombinationen av att vara habil terränglöpare och fotbollsspelare i division 1) har vunnit båda deltävlingarna i damklassen medan Henrik Eknor vann första deltävlingen i herrklassen (på 8.51) där Johan Ingjald leder totalt efter att ha varit tvåa där och vunnit andra deltävlingen. Men sanbbast av alla i år har faktiskt Melker Forsberg kutat, men han är än så länge kvar i P15-klassen … Även Kjell-Arne Sjögren, länets bästa tiokilometerslöpare på asfalt genom tiderna, brukar tydligen vara med och kuta.

Och för den som vill springa mera är det ju redan på lördag är det ju dags för både Kumla stadslopp och Munkastigen trailrun.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *