Live: Följ bloggaren i Örebro backyard ultra

Så är dagen äntligen här. Örebro backyard ultra. Ett av mina två-tre stora mållopp den här säsongen. Jag har skrivit massor om det och du kan bland annat läsa om startlistan, bansträckningen, glädjen över att loppet blir av, min löpning i Lurs backyard ultra förra året och om hur allt det här med backyard ultra-löpning egentligen startade (och världsrekordet!).
Så nu tänkte jag bara tipsa om hur du följer loppet under dagen (och morgondagen):
** Givetvis allra bäst på plats på Kvinnerstagymnasiet, där det är start och mål och varvningar och väntan.
** På loppets officiella facebooksida, där liveuppdateringar lovas (där även en uppdaterad startlista med 34 namn nu ligger ute!).
** På mitt twitterkonto (med eller utan kommentarer) kommer jag att uppdatera så länge jag själv håller på, främst om mitt eget lopp, men kanske också lite om ”konkurrenterna”.

Publicerat av

Jonas Brännmyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *