En jordgubbscalippo från förbundskaptenen

Hur firar man sitt livs form? Tja, varför inte med en jordgubbscalippo. Emilia Fahlin fick i varje fall en isglass av Martin Vestby efter att för tredje gången på fem dagar tagit en topp sex-placering i Thüringen runt, och därmed åter klättrat in på topp tio-listan i sammandraget trots måndagens tempodebacle då ett havererat växelsystem gjorde att hon tvingades trampa runt på sin linjecykel och tappade 2,5 minuter på täten. Jag skrev en artikel om dagens etapp i Thüringen här, och i morgon hoppas jag få tag på Fahlin för att summera det sista inför OS-starten som nu bara är 18 dagar borta.

Martin Regborn följde upp gårdagskvällens seger i Milans poängtävling med att jogga långa banan på Klackenloppets första dag på eftermiddagen (i mål som sexa). Hagabys Jakob Wallenhammar vann tävlingen närmast före Ärlas Robbin Kantarp och KFUM ÖRebros Oskar Arlebo. Inga damer sprang längsta klassen, men i näst längsta var Frida Johansson, från Karlskgoaklubben OK Djerf, snabbast och totaltvåa bakom IFK Moras Pär Höök. I morgon avgörs andra dagen av Klackenloppet, och sedan är det bara två dagar kvar till O-ringen, där just Frida Johansson springer förstasträckan för Värmlands förstalag i den inledande distriktslagsstafetten (Örebro har däremot inte lämnat in sina laguppställningar än).

OK Järnbärarna levererar! Nyritad karta över Gillersklack. Fjällkänsla deluxe över terrängen. 7/10. #Klackenloppet

A photo posted by Martin Regborn (@martinregborn) on

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *