Webb-tv: Här hyllar orienteringsstjärnorna Regborn – som banläggare: ”Gjorde en tabbe som jag grämer mig för”

På lördag har Martin Regborn chansen att ta hem tre priser på Svenska orienteringsgalan som i år hålls i Ånnaboda. Nu hyllas han dessutom av landslagskollegorna – som kartritare och framför allt banläggare. För det var ju på Regborns alldeles egenhändigt ritade karta över Norr i Örebro som kvällens mixedsprintstafett (som ni kan se ett längre tv-inslag från här) – och EM-bronsmedaljören från Örebro hade dessutom lagt banan. När jag ändå gjorde det andra tv-klippet passade jag på att ta lite röster om Regborn som banläggare. Det går att se på länken här (jag får inte inbäddningskoden att fungera i bloggen).

När jag kom tillbaka från orienteringen hade Emilia Fahlin presenterats som klar för Wiggle-High5 i ett pressmeddelande (precis som jag skrev att det ryktades om redan för tre veckor sedan), men jag lyckades tyvärr inte få tag i Örebrocyklisten. Jag gör ett nytt försök i morgon!

#throwback, and also #throwforward! I'll be back in the Wiggle High5 jersey for 2017, bring the new year on!

A photo posted by Emilia Fahlin (@emiliafahlin) on

Publicerat av

Jonas Brännmyr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *