Fyra inlägg och redan tjatig: Följ bloggens hemliga projekt på instagram

Jag har haft instagram i rätt många år nu, men fram tills i söndags hade jag bara läst andras inlägg – aldrig lagt ut en enda bildruta själv. Jag har funderat och funderat på vad jag ska ha det där kontot till, mer än att följa andra. Men när min närmsta chef hörde av sig med en förfrågan om ett rätt speciellt projekt, som är kopplat till bloggen, för några veckor sedan så föll polletten ned. Tyvärr har det inte gått lika snabbt för projektet att komma på plats, och därför vill cheferna att jag håller tyst om vad det handlar om. Men jag har så smått börjat fylla flödet med bilder som en träningsdagbok, en liten smygstart tills ”allvaret” kickar igång. Det kan bli i morgon, nästa vecka eller efter nyår, vi får väl se. Men målgång för projektet är hur som helst augusti 2018, och jag får väl försöka hålla takten med ett inlägg per dag även där, precis som här på bloggen. Adressen om ni vill följa eller bara tjuvläsa? www.instagram.com/jonasbrannmyr, förstås (och ja, jag vet att jag bara lagt ut fyra bilder och att jag redan blivit tjatig, men eftersom jag aldrig har med mig kameran ut när jag tränar så är det svårt att variera sig, men jag ska ta lite professionell hjälp av mina mer instagramerfarna kollegor – så stå ut, bättring utlovas!).

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.