Missa inte reportaget om Johan Ingjald – snart i en distriktsstyrelse nära dig

NA:s systertidning Örebroar’n (som väl delas ut gratis till alla som bor i Örebros tätort, om jag förstått saken rätt; jag bor ju själv inte där) hade i veckan ett trevligt reportage om Örebrolöparen Johan Ingjald (som klättrat allt högre i resultatlistorna senaste åren och som ju bland annat vann Jordgubbslunken i somras) och hans youtubekanal Hugrunner (där man äntligen fick reda på vart namnet kommer ifrån, jag har aldrig kommit mig för att fråga Johan, även om jag träffat honom ute på många tävlingar, men alltid förutsatt att det hade något med kramar att göra – men så var inte fallet). Missa inte det reportaget, som går att läsa gratis även på nätet genom att klicka här!
Att jag kom att tänka på reportaget just i kväll – det har ju legat ute några dagar – berodde på att jag fick syn på valberedningens förslag till ny styrelse i Närkes friidrottsförbund inför årsmötet nästa onsdag. Förslaget är att nämligen att Johan väljs in som ny ledamot tillsammans med Karoline Eriksson, medan Rose-Marie Enmalm (även hon långlöpare) väljs om för två nya år. Mest intressant kanske ändå att Mats Zetterlund (som jag har dålig koll på, men han sitter i varje fall med i KFUM Örebros marknadskommitté, och jag tror att han är pappa till P19-sprintern Gustav Zetterlund) föreslås ta över som ny ordförande efter Fredrik Ginsby (idrottskonsulenten på Sisu som tog över som ordförande så sent som vid ett extra årsmöte i april i fjol). Om det blir några andra spännande punkter på årsmötet? Svårt att veta, det finns med en ”Behandling av motioner och av styrelsen väckta förslag” i dagordningen, men det finns inga uppgifter om det föreligger några sådana. I budgetförslaget kan man hur som helst läsa att omsättningen väntas bli 151 000 kronor 2018.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *