Konditionsbloggen går på två veckors semester!

Precis när SM-veckan, med massor av härlig längdskidåkning (Filip Danielsson!) ska starta, och när veteran-EM i friidrott (Jonas Rosengren!) pågår och det är Nordenskiöldsloppet (Olivia Hansson! Danny Hallméns galna staksatsning!) och Varvetmilen (och Marsspelen) till helgen och Matthias Wengelin och Emilia Fahlin och Jacob Ahlsson ska ut och trampa igen och orienterarna står och stampar och när det nästa helg är Reistadløpet så passar Konditionsbloggen på att ta två veckors semester. Jo, det är sant. Mitt i mars försvinner bloggen i två veckor. Om ni saknar mig så hörs vi igen den 4 april!

Akuta spörsmål besvaras alltid via sms på 073-038 94 00.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *