Missa inte dokumentären om Steenes världsrekord (och lite om varför bloggandet går segt)

Håller på att flytta (alltså rent fysiskt, från ett hus till ett annat), så mina lediga dagar har jag just nu inte så mycket tid att lägga på att skriva blogg (i varje fall inte om jag själv mitt i allt ska hinna springa några meter också). Därför blev det inte något inlägg i går, och inte mycket till inlägg i dag heller. Men jag lovar komma tillbaka med förnyad kraft, vad det lider (och onsdag–söndag jobbar jag, så då har jag ju oceaner av tid att författa klyftiga blogginlägg och dessutom få betalt för det!). I dag nöjer jag mig med att bjuda på ett filmtips. Missa inte kortdokumentären om årets Big Backyard Ultra (originalloppet som fått så många efterföljare, inte minst här i Sverige – och i länet), där svenske Johan Steene slog inofficiellt världsrekord när han sprang 68 timmar/varv. Den är producerad av I Run 4 Ultra och finns här.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *