Ingen höjdarhelg den här veckan heller

Alla tävlingar (och gemensamma träningar, för oss äldre än 15 år) är alltjämt inställda i regionen (och större delen av Sverige) i följde av coronapandemin, så mycket till ”helgens höjdare” blir det inte den här veckan heller. Man får passa på och träna för sig själv och hoppas att nästa år blir bättre, helt enkelt (eller nästa helg, då man i varje fall har längdskidpremiären i Bruksvallarna att se fram emot; även om startfältet på fredagen halverades till  75 herrar och 50 damer). Men den här helgen? Inget av värde med länsögon sett.
Att notera från nyhetsflödet är att Emilia Fahlins stall FDJ-Nouvelle Aquitaine-Futuroscope i dag förlängde kontrakten med franska talangerna Évita Muzic och Marie Le Net över 2023. Fahlin har ju redan kontrakt över 2022, och nu har proffslaget 13 cyklister klara för nästa år – bland dem italienska nyförvärvet Marta Cavalli som tagit klivet över från Valcar-teamet (hon vann italienska mästerskapen 2018 och var tvåa i Brabantse Pijl i fjol). 32-åriga australiern Shara Marche (tidigare Gillow) har däremot beslutat sig för att avsluta karriären.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *