Nu är anmälan öppen till Porla Brunnsloppet 2021

Det här är ett rent reklaminlägg, eftersom det är jag själv finns med som en av arrangörerna. Så tänk på det. Garanterat jäv utlovas.
Men hur som helst. I kväll tryckte på allvar på gaspedalen för Porla Brunnsloppet 2021. Den 10 juli avgörs den andra upplagan av loppet som har sitt tävlingscentrum strax utanför mitt hem i Porla, norr om Laxå (Erik Höglund är regerande mästare).
Precis som förra året satsar vi på lite udda format. Då var det fyra etapper och en jaktstart insprängda inom loppet av tre timmar. I år kör vi en repris på den populära parallell-mossprinten, men den därefter väntar ett nytt löpendurokoncept där man springer ”specialsträckor” (våra finaste – och kanske några av grisigaste – stigar) med ”transportsträckor”, utan tidtagning, däremellan. Det kanske låter krångligt, men allt kommer förklaras noggrant och det enda man behöver göra är att dyka upp med gott humör och ett par skor som tål obanad terräng och lera så löser vi resten på plats!
Mer information (om till exempel anmälan) finns på loppet facebooksida och dess instagram. Välkomna till Porla!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *