Duell om presidentposten?

Texas-guvernören Rick Perry har kastat sig in i kampen att bli president. Perry är en politiker av en typ som vi känner igen från västernfilmerna. Han säger själv i en intervju att han mycket väl skulle kunna jogga med ett vapen (hur man nu förvarar ett vapen i en joggingdress).

Perry är som en västernfigur. Han sköt en coyote på en uppvisning i fjol, han hävdade att den hotade hans hund.

På 1800-talet var det inte ovanligt i USA att politiker utmanade motståndare på duell. Självaste Abraham Lincoln ingick faktiskt i en sådan duell. I sista stund blev den inte av. Någon lyckades övertala politikern som utmanat Lincoln på duell att lägga ner. Lincoln skämdes för saken, men han hade troligen fullföljt duellen, om han hade blivit tvungen.

Vad händer om Rick Perry utmanar Barack Obama på duell? Om Obama får välja vapen – och det får den utmanade enligt duell-reglerna – blir det basketboll.

http://news.yahoo.com/blogs/ticket/elected-president-rick-perry-could-still-jog-gun-190824495.html

2 reaktioner till “Duell om presidentposten?”

  1. Jag ville verkligen skicka en liten ord att säga tack till er för den fantastiska poäng som du skriver på blogg.mittmedia.se. Min tidskrävande internet lookup har i slutet hedrats med extremt bra idéer att utbyta med mina kompisar. Jag skulle uttrycka att många av oss besökare faktiskt är mycket begåvade finnas i en noterbar gemenskap med så många härliga individer med bra poäng. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har använt din hemsida och ser fram emot så många fler roliga stunder läsa här. Tack igen för en massa saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *