Fälldin är en hederlig karl

En del av Leif GW Perssons ilska mot hur statsminister Olof Palme agerade i Geijer-affären har med Thorbjörn Fälldin att göra. På något sätt – troligen genom en korkad polisman – hade Fälldins namn letat sig in i utredningen om justitieminister Geijers affärer med prostituerade. I ”Gustavs grabb” slår han definitivt fast att det inte finns någonting som tyder på att Thorbjörn Fälldin hade minsta skelett i sin garderob. Det har vi ju alltid vetat, men ändå.

”Jag tänker ibland på Thorbjörn Fälldin. Det är en bra karl, en hederlig karl. Han är ångermanlänning och jag har själv släkt som kommer från samma trakter som han. Thorbjörn har ju en son som är polis där uppe. Jag har hört att även han lär vara en bra människa, men honom har jag aldrig träffat. Gör jag det skall jag be att Thorbjörns grabb hälsar till sin pappa” skriver Leif GW Persson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *