Böld i nacken och de åtta bästa timmarna i livet

#07 Sjukhusbesök bland benavbitare

Efter ett kortare uppehåll på grund av tekniska bekymmer (Grandin har fått sparken som ljudtekniker för podden) är Richard och Pove tillbaka med ett nytt avsnitt (med Grandin återinsatt som ljudtekniker). Den utspelar sig främst i sjukhusmiljö, i ett rum bland en massa lådor med intressanta grejer. Men podden handlar, som vanligt, om allt annat också.

På spaning efter våren

#4 Bland gräsbränder och gräsänder

I detta avsnitt av Lincoln City har Pove Persson och Richard Grandin slagit sig ned på en parkbänk i Societetsparken i Norrtälje. De har ett uppdrag – att på en sjugradig skala bestämma hur mycket vår det är i luften.

Avsnittet avhandlar en del andra ämnen också. Bland annat spasmer i armarna, truppgymnasik, gångstavar och hundar. Dessutom är folkbildningsinslaget Naturhörnan tillbaka.

På plats vid Wigulfs hög

#3 Uråldriga ekar och Poves hästäventyr!

Lincoln City är tillbaka med ett nytt avsnitt. Den här gången har vi vett nog att ge oss ut i verkligheten. Vi befinner oss vid Wigulfs hög i Vigelsjö, på en av parkbänkarna vid Lommaren. Det blåser 40 sekundmeter, minst 55 i byarna. Den här gången handlar samtalet om äventyr på hästryggen, paddlingsturer i högstadiet, vem som bestämmer över Roslagsleden och den eviga frågan – varför spärrar människorna in snälla djur?