Goda ambassadörer

Jag har konstaterat att Sollefteå kommun har producerat ovanligt många framgångsrika individer inom idrott, näringsliv och kultur. Urban Bäckström, Adam Alsing, Helena Ekholm, Helena Svedin, Stefan Löfvén, Mona Sahlin,  Mats Theselius, Billan Östlund, Maria Bergqvist m.fl. är antingen födda eller spenderat en stor del av sin uppväxt i Sollefteå.

En del som t.ex. Stefan Löfven och Helena Ekholm har fortfarande bra kontakt med Sollefteå och är goda ambassadörer för kommunen. Sen finns det andra som flyttat och som kanske lite har haft någon naturlig anledningen att återvända till Sollefteå.

Vi behöver fler goda ambassadörer och därför skickade kommunen i fredags ut ett brev till 30-tal f.d. Sollefteå bor för att i många fall återuppta kontakten och informera om vad som händer i kommunen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *