Superstort intresse för Hallsta hotell

I dagens kan man läsa om det stora intresse som verkar finnas för Hallsta hotell redan innan hotellet ens har öppnat. I artikeln framgår det att nästan hela våren 2013 verkar nästintill fullbokad och då är hotellet fortfarande en byggarbetsplats.

Det finns gott om entreprenörer i kommunen som jobbar inom besöksnäringen och som gör ett strålande arbete. Men det som saknats är en starkaktör som kan samla ihop alla goda krafter och paketera det som Sollefteå kommun har att erbjuda. Hallsta hotell kan verkligen förvandla Sollefteå till ett turistnav!

Därför är det oerhört roligt att höra hur entreprenörerna som driver Hallsta verkligen jobbar på att skapa ett kluster av lokala företag för att stärka både sitt eget och hela turistnäringens erbjudande i kommunen. I artikeln framgår det att man runtom i kommunen nu jagar samarbeten med alltifrån livsmedelsproducenter, handeln till äventyrsföretag.

Det tillsammans med att Hallsta berget har är en av världens mest kompletta skidanläggningar samt de satsningar som görs på tillgänglighetsturism ger framtidstro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *