Snökaos…

Snön har nått Stockholm och trafikkaoset har slagit till i år igen. Jag pendlade själv under ett par år mellan Uppsala och Stockholm. Minns så tydligt hur all infrastruktur mer eller mindre slogs ut av några centimeter snö.

Det var inte helt ovanligt att man stod där i kylan och köade (slogs) med ett par tusen andra människor för att komma på ersättningsbussar. Bara för att ta sig till jobbet. Det hände flera gånger att trots att jag inte var hemma förrän vid midnatt trots att jag lämnade kontoret kl. 17.00. Sen var man tvungen att kliva upp klockan ännu tidigare än vanligt dagen efter för att genomgå samma process.

Jag lider verkligen med mina gamla medresenärer. Eller, nja det är mer en blandning av skadeglädje och medlidande 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *