Responsiv webbdesign

Stort fönster

SVT har lanserat Uppdrag Gransknings nya sajt. En renodlad nästan bloggliknande variant. Mycket avskalat och en hel del vitt. Snygg och fint i all ära men vad som är grym spännande är att den är responsiv, det innebär att sajten anpassar sig automatiskt efter vilken skärm den visas på eller hur stort webbläsarfönstret är! Det känns som magi när man ändrar storleken på webbläsarfönstret och hela sajten byggs om, testa själv! Tanken är att hela SVT.se ska gå den här vägen. På SVT:s nya utvecklingsblogg, Testbild, kan ni läsa mer om hur man tänkt och byggt.

Det här kommer bara bli vanligare och vanligare och får jag önska något till julklapp så är det att vi kan bygga Allehanda.se så här inom snar framtid också!

Litet fönster

En reaktion på “Responsiv webbdesign”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *