Jon Henrik Fjällgren höll ända till final – tog med sig Lina Hedlund

52024229_288949485107693_5784360150642982912_nDet blev ännu en skräll i årets Melodifestival. Förhandsfavoriten Jon Henrik Fjällgren höll och tog sin finalbiljett. Det var inget snack om saken där. Med sig tog han Lina Hedlund, som mot alla odds petade bort förhandssnackisarna Dolly Style från en finalplats. Istället fick trion som igår legat högst på Melodifestivalklubbens publikundersökning nöja sig med en nedrans femteplats. Ett resultat som fick många att tappa hakan. Dolly Style lär emellertid få en jättehit med sin ”Habibi”.

 

Är det Rebeckas nerver som spelar in?

Omar har dansat både in och ut på scenen i sin orientaliska reggae. Det är dags för Rebecka Karlsson. Och se, det blev den svarta klänningen ifrån i förmiddags. Hon sjunger bra men något svajigt, tar inte alla toner. På hennes ansiktsuttryck ser hon inte helt avslappnad och tillfreds ut heller. Möjligheten att jag läser ansiktet fel finns. Tror dock snarare att det är nerver som spelar in.

_DSC5282

Lina – en gudinna på toppen

Lina ser lite slut ut där mot slutet när hon gått ner för trappan och kastar en blick genom rutan. Vilket kan bero på att några av hennes hårstrån behagade lägga sig lite konstigt. Kanske lät det lite trött där ett tag också. Själva numret är dock snyggt och Lina ser lite ut som en gudinna där hon bland annat står mitt i den upplysta ringen och sjunger.

_DSC5318