Snart 10 webjokrar kvar, på DVD-fronten tillbakablickar på 2009

Snart är vi inne i november. Det mörknar allt fortare på kvällarna och det märks på vädret att det verkligen är höst. Jag har redan plockat fram vinterjackan. Om cirka tre månader drar Melodifestivalen igång igen och får en stor del av Svenska folket att mer eller mindre hänga med i vad som händer. För det är rätt svårt att gömma sig för detta, och Melodifestivalen är dessutom stor även utomlands.

Årets nymodighet, de närmare 200 webjokrarna, har bantats ned i två omgångar och för tillfället är det 50 stycken kvar. den 4 november går 1o stycken av dessa vidare. Sedan ramlar ett bidrag bort varje dag, ända tills endast vinnaren är kvar. Jag har haft två vänner med bland webjokrarna, varav en fortfarande är kvar. Givetvis hålls en tumme för honom.

Nu ska det bli lite MF 2009 på DVD. Den inhandlades så sent som idag på Globen shopping (ja, jag har gjort Stockholm osäkert i några dagar…) och kommer bli perfekt sällskap under tågresan hem. Laptopar är bra till mycket! På återseende.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *