Webjokern ”My kind of love” fortfarande med och slåss

Som jag tidigare nämnt har två vänner bestämt sig för att testa sin lycka i webjokern. Vid antalet 50 fanns fortfarande ena av de med. Nu har antalet krympt till åtta och han är fortfarande med. Bidraget jag talar om är My kind of love med Gejnor McNell, som just nu ligger så högt som tvåa. Ett plus är att de nu har lagt ut info bidragen och deras skapare. Går det hela vägen för honom så kommer hans bidrag med i 2010 års Melodifestival. Dock har han inga planer på att ställa upp som artist utan tävlar som låtskrivare. Själva artistjobbet är tänkt till andra. Mer om hans tankar kring låten, och givetvis även de andra sju kvarstående, kan ni läsa om på SVT: s Melodifestivalsida.

http://svt.se/2.118545/1.1734136/104_my_kind_of_love?lid=puff_1756689 är länken till Gejnors bidrag. Tycker faktiskt att den är läcker!  Men har svårt att uttala mig så mycket mer om den just nu, särskilt eftersom han tävlar som låtskrivare och har annan artist än sig själv på önskelistan. I form av en grupp som dansar och sjunger, och som passar i Eurovision.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *