Programledarna: en artist, en komiker och en skådespelare

Nattuggla som man är finns det en tendens att vara uppe lite för länge ibland, och eftersom ingen ville söka mig imorse per telefon så blev det lite sen uppgång, först vid 11 ungefär för att ta frukost och bege mig ut en sväng. Väl hemma igen dök jag in på SVT så fort det bara gick, nyfíken på vilka som ska ta över Petra medes roll. De namn som nämndes är följande: Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren.

Måns hade jag definitivt inte trott, men han har ju gjort bra ifrån sig i programledarrollen i Sommarkrysset samt som gästjury i Dansbandskampen bland annat. Det kanske är de delarna som SVT också tänkt på? Komikern Christine Meltzer ska bli intressant att se i Sveriges största programledarroll. Tvivlar dock inte på att hon kommer klara av det. Skådespelaren Dolph Lundgren däremot undrar jag vad katten han ska göra där? Nu ska han tydligen ha olika roller om jag förstått saken rätt. Alltså vara närvarande på lite andra mer hemliga sätt mitt i turnén, men det gör knappast nyfikenheten mindre. Tänk om man kunde bli en fluga ibland. Kunna flyga iväg och tjuvlyssna utan att bli upptäckt.

Publicerat av

2 reaktioner till “Programledarna: en artist, en komiker och en skådespelare”

 1. Hej Diana!
  Skoj att du har skrivit en blogg…. gillar bloggandes värld och speciellt de man har samma intresse som…. jag kan hålla med dig om att Måns och Christine säkert kommer fixa sina roller som programledare, medan Dolph känns lite sådär.. hum, vad fick man idén till honom.. men vem vet, det kanske blir han som blir ”känd-över-en-natt” typ som Björn Gustafsson.
  Skriv på, jag ska fortsätta läsa..
  Kram
  Maria

  1. Hejsan! Tackar. 🙂 Lugn bara, bloggen är högst levande. Det kommer snart dyka upp ett till inlägg här för övrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *