Salem Al Fakir joker nummer två

Jodå, melodifestivaljoker nummer två är klar. Det blev Salem Al Fakir med sitt egenskrivna bidrag Keep on walking. Keep on walking lär inte den stackars nedbrunna bilen utanför mitt hus göra, den som stod närmast det som en gång var ett soprum. Men det är en annan historia…

Om vi ska gå tillbaka till att blicka framåt, mot Melodifestivalen, så säger Salem om sin låt att det är ”Min egen låt, på mitt sätt, precis som jag låter. Det handlar om att försöka resa sig och gå vidare när man en gång har fallit.” Dessutom debut för honom i dessa sammanhang.

Vad det gäller webjokern så slutade My kind of love på en fjärdeplats och ligger numera ute på youtube. Istället blev det Mist (Mia Terngård och Stefan Lebert) låt Come and get me now som nu får äran att slåss med bland annat Ola och Andreas Johnson om en finalplats längre fram. Låten tog tydligen 22 år att skriva, men jag misstänker att de inte satt dygnet runt med papper och penna under dessa år. Det ska bli intressant att se vilken artist som framför deras bidrag då den platsen fortfarande är ledig.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *