Åt helvete för sent diskas efter oenighet kring artistval

Efter en händelserik dag med bland annat radiojobb ända inpå lördag kom jag hem och loggade in på facebook. I stort sett det första jag läser är att en kompis lyssnat på ett diskat bidrag. Skuttar snabbt in på SVT för att kolla hur mycket mer som kommit. Frånsett att de har gjort en totalmakeover av Melodifestivalsajten så att jag kände mig aningen bortkollrad var det inte svårt att missa nyheten. Det handlar denna gången om Åt helvete för sent som helt sonika lyfts ut från tävlingen på grund av att SVT och låtskrivarna inte kommit överens om artist.

En stor tidning har lagt ut låten att lyssna på, vilket förstås utnyttjades här hemma. Så medan jag lekte bonde på en av farmerna på facebook fick låten gå på repeat – en sisådär fem gånger…! Fastnade snabbt för den härliga takten men själva texten är långt ifrån glad, snarare åt det deprimerande hållet. Detta blir det tredje bidraget att diskas, och jag undrar om det inte blir det sista. På måndag avslöjas nämligen 15 av artisterna så det bör inte vara så många kvar nu som saknar artist.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *