Fyra tidigare MF-artister återvänder

Av de artister som nu står som klara har fyra stycken varit med förut. Dessa är Andreas Johnson, Andra generationen, Jessica Andersson och Ola. Om jag inte är helt ute och cyklar så har även Kalle Moraeus varit med tidigare, men ska än så länge låta det vara osagt.

För deltävling ett så ser det färdiga startfältet ut så här: Anders Ekborg, Eric Saade, Frispråkarn, Jenny Silver, Jessica andersson, Linda Prichard, Ola och Salem Al Fakir. Ett minst sagt intressant startfält där jag önskar en hel del positiva överraskningar. Detta eftersom det inte känns särskilt imponerande just nu. 

Deltävling två är ännu inte fulltaligt då webjokerns bidrag saknar artist. Ytterligare ett ”hål” måste fyllas i här innan de blir åtta stycken. De sex utgörs av Andra generationen + Dogge, Andreas Johnson, Anna-Maria Espinosa, Hanna Lindblad, Kalle Moraeus & Orsa Spelmän samt Pain of Salvation.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *