Jokern Jöbacks chans att skapa en sensation igen

Jag kunde bara inte motstå det! Att ha både Jöback och En sensation i samma mening alltså. Peter Jöback är nämligen joker nummer tre och kommer att delta med en, som han själv beskriver låten, stark ballad. De som står bakom det musikaliska skapandet samt har knåpat ihop en text till alltsammans heter Fredrik Kempe och Anders Hansson. Detta bör vara den tredje låten Kempe är med på nu. Jöbacks beskrivning av låten verkar lovande. 🙂

1990 var Peter Jöback 18-19 år ung, klev upp på Melodifestivalscenen iklädd en lila kavaj med matchande byxor och sjöng En sensation. En av mina favoritlåtar från det året. 2o år senare får han förfrågan om att sjunga i Melodifestivalen igen och tackar ja. Apropå ”20 år”… Förra året var det 20 år sedan en viss systraduo dansade sig tillbaka in på Melodifestivalscenen. Kanske Peter Jöback kan sno åt sig titeln ”årets Melodifestivalcomeback”?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *