En festlig klubbscen med många möjligheter

Lördag. Jag har ettan på och tittar på en film som de visar. En helt lugn slapparkväll helt enkelt… Om en vecka ser kvällen inte ut så här! Då sitter jag i arenan i Örnsköldsvik och bara njuter av showen! Samtidigt som det kan bli väldigt nervpirrande mot slutet. Särskilt om det dyker upp någon favorit som bara bör gå vidare till finalen.

För att artisterna ska kunna uppträda med sina nummer krävs någonting att stå på, som en scen. Scenen i år ser väldigt läcker ut på scenskissen. En stor nedsänkt del i mitten med inbyggda videomoduler som omringas av upphöjda delar, LED-skärmar och svarta väggar med plastbubblor. På papperet ser det läckert ut. I verkligheten tror jag att det kommer bli supersnyggt. Det känns som att vi kommer att få se en del snygga nummer i år. Scenskissen hittar du här.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *