Första mötet med en av deltagarna

Klockan 08.30 imorse tog jag X2000 från Sthlm mot Sundsvall. I Sundsvall klev alla av tåget, kanske inte så konstigt med tanke på att det var tågets slutstation… 😉

Gick så över spåret och igenom stationshuset för att ställa mig vid busshållplatsen. Strax därpå kommer det en kille med rastafariflätor, dragandes på en stor hård resväska med en ARN-lapp. Ett tecken på att killen rätt nyligen bör ha anlänt till Arlanda med ett flyg . Denna vecka är en grupp vid namn Pain of Salvation med och minst en av människorna som har något samröre med det bidraget har just sådana flätor. Dessutom är hans slutstation med bussen också Övik. Det gick rätt snabbt att lägga ihop 1+1 om man säger så, men för säkerhets skull frågade jag om han ska till Övik och Melodiftestivalen. Japp! Nu har vi cirka 1,5 timmars bussresa kvar till Övik. Senare ikväll bär det av till artisthotellet för att få höra de första åtta låtarna för första gången.

Publicerat av

En kommentar till “Första mötet med en av deltagarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *