För mycket kameror tycker Frispråkarn

Frispårkarn har sex dansare med sig. Han är mycket rörlig under numret och rör sig snabbt från ena sidan till den andra. Han gör även en liten tripp ut till den runda färlängningen av scenen, med dansarna efter sig som en svans. Bakgrunden är en skylt med texten ”Hotell Singel” och en enkel bar varifrån dansarna inleder numret. Ljuset går i rött och vitt. De har kört igenom låten en gång och nu står Frispåkarn framme vid scenen diskuterandes med Tine Matulessy som  visar honom vilka kameror han ska kolla i när. Han tyckte att det var lite för mycket kameror men ska nu få hjälp av Tine genom att hon pekar ut den aktuella kameran åt honom.

frisprakarn

hotell-singel

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *