Litet buffébord utan efterrätt och en del mingel

Välkomstfesten här i Övik hölls på artisthotellet, i en avlång lokal. I ena änden av lokalen var artisternas bord placerade. I andra änden där ingången var fanns både ståbord och sittplatser för att äta eller bara hänga. I mitten var baren och buffébord placerat. Jag anlände kring 20-slaget. Efter mig kom det några artister såsom Jessica Andersson, Salem Al Fakir och Programledaren Måns ”mums-mums” Zelmerlöw. Festen var rätt lugn och i stort sett befann sig artisterna på sitt håll men då och då var det ändå någon som man mötte på i vimlet. Buffén var liten med enbart några få olika sorters kött och fisk samt potatis, lite sallad och två kalla såser. Typ… Efterrätt fanns över huvud taget inte frånsett kaffe och någon chokladbit.

Välkomsttalet var föredömligt kort och vid det andra korta talet fick Dolph Lundgren komma fram för att säga några ord innan han gick ner och fastnade i ett kamerahav.

Under kvällen gick tre trubadurer runt inne i festsalen och gjorde sitt allra bästa för att få folk att hänga på. På deras repertoar fanns bland annat Highway to hell av alla låtval. Jag pratade lite med Frispråkarn och en av låtskrivarna till bidraget, lät Anders Ekborg känna på min inbyggda kamerablixt som av han kommentar att döma inte var alltför trevlig samt sprang på Ola på väg upp efter ett besök på bottenvåningen. Även Ola ställde snällt upp på att posera framför kameran och hade inget som helst problem med blixten. Blir det systemkameran på nästa fest också funderar jag på att ta med den externa blixten som är mycket bättre och mildare.

Runt 23 lämnade vi, ett gäng på 7 personer, festvåningen för att gå upp en trappa och sitta och prata om allt från julkalendrar till srumpor och givetvis även Melodifestivalen. Vi lämnade hotellet 23.45 och då var det fortfarande en del folk kvar, trots att de flesta av artisterna verkade ha lämnat festen vid det laget.

 

Dolph Lundgren
Dolph Lundgren

Jag och Frispråkarn
Jag och Frispråkarn
Anders Ekborg vid baren
Anders Ekborg
Ola
Ola

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *