Kommunfest med naturtema

Igår kväll var det kommunfest ute i Högbo och den var verkligen härlig! Festen hölls i en kåta, upplyst i MF-färgerna. Vägen dit kantades av marshaller. Vid ingången möttes man av en garderob byggd av björk. Borden vi satt vid var långa med träbänkar. Ovanpå bänkarna låg sköna renskinn (tror i alla fall att det var ren). Buffén bestod av såväl plockmat i form av hopprullade tunnbrödsbitar fyllda med ost och kött, svampröra i små formar, rotfrukter och väldigt mört älgkött. Supergott! När man ätit sig rätt mätt på buffén kom efterrätterna in. Det var 7 olika små plastformar med diverse innehåll. Allt från mousséer med topping till olika bärdesserter. Under kvällen gick såväl andra generationen som Kalle Moraeus & Orsa spelmän rujt och spelade vid borden. De sistnämnda fick sällskap av en danssugen Hanna Lindblad som gärna visade upp några dansmoves. Vid maten hamnade jag framför Dogge i kön och pratade lite med honom. Ungefär när Desserten dukades fram lämnade allt fler sina platser för att mingla runt. En av de var Christine Meltzer som visade sig vara en hejare på Melodifestivallåtar. Hon sjöng till och med lite på det finska ESC-bidraget Eläköön Elämä. Strax efter 23 tog vi en buss tillbaka till Sandviken, inklusive några artister och skivbolagsrepresntanter som också valt att dra sig hemåt vid den tiden.

bordet

efterratt

christine-fest

andra-generationen-fest

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *