Eric och Andreas till final!!!

Eric vann!!! 🙂

Är bara tvungen att ropa ut min överlyckliga glĂ€dje. Att Andreas ocksĂ„ tog sig till Globen Ă€r jag enormt nöjd över. Jag visste att det skulle stĂ„ mellan Kalle Moraeus och Andreas Johnson i kampen om den sista finalplatsen och detta utslag var i mitt tycke bĂ€ttre Ă€n jag gissat.

StĂ€mningen i Göransson arena gĂ„r inte heller att beskrivas, det var sĂ„ man kunde ta pĂ„ den! Mer kommer nĂ„gon gĂ„ng efter midnatt. Tidigast… Nu ska vi festa och gratta lite folk!

Vi fick förresten ett gyllene tillfĂ€lle att prata med finalisterna nĂ€r de satt dĂ€r framme pĂ„ scenen. Erics kommentar pĂ„ hur han kĂ€nde sig och om han kunnat tro pĂ„ detta var kortfattat: ”Jag sĂ€ger bara… Vad hĂ€nde??” Han talade ocksĂ„ om att han inte tror att han nĂ„gonsin kommer kunna fatta vad som hĂ€nt. Sista gĂ„ngen han klev upp pĂ„ scenen fick han blackout.

Nej, nu ska datorn nattas och jag dra mig mot festplatsen.

Andreas var bara glad över Erics seger men givevis ocksÄ otroliogt glad över sin egen Globenbiljett.

segrare

Publicerat av

2 reaktioner till “Eric och Andreas till final!!!”

  1. StÀmningen i GLOBEN gÄr inte heller att beskrivas..?
    Är det bara jag som inbillar mig, eller var inte den hĂ€r deltĂ€vlingen i nĂ„gon arena i Sandviken? 😉

    1. Ehm… oj… har Ă€ndrat det nu.
      FĂ„r vĂ€l skylla pĂ„ att bĂ€gge arenorna börjar pĂ„ G samt att vi hade lite brĂ„ttom ivĂ€g till festen. 🙂

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *