Kvällens tippning

Jag tippar följande resultat ikväll:

1. Eric Saade

2. Kalle Moraeus & Orsa spelmän

3. Andreas Johnson

4. Pauline

5. Ag + Dogge

6. Anna Maria Espinosa

7. Hanna Lindblad

8.MiSt

Eric känns som en självklar Globenfinalist och han leder med cirka 100 röster ner till tvåan i den publikundersökning som gjorts i samarbete med Melodifestivalklubben, Svenska spel och Poplight.

Det brukar komma någon skräll i varje stad och väldigt många säger att just Kalle Moraeus är farlig. Får Kalle och hans grabbar tillräckligt många röster finns chans för de att plocka Andreas Johnson. Därav tror jag att Andreas som utpekats som favorit bredvid Eric Saade kan komma att ramla ner till en andra chans. Pauline har också ett starkt nummer som har fått bra respons av publiken på genrepen och jag tror att hon kommer sno en del röster från såväl ung som gammal. I botten blir det lite värre att tippa. Misstänker dock att Hanna, MiSt och Anna Maria kommer utanför topp-fem. Anna Maria förlorar säkert en del röster på att hon skippar röken helt men hon får ändå tillräckligt med röster för att ta sjätteplatsen.

Den personliga önskan är att Eric och Andreas får varsin finalplats samt att Anna Maria och Pauline får gå till andra chansen.

Publicerat av

Diana Wikström

2 reaktioner till “Kvällens tippning”

 1. Så här tyckte jag om kvällen:

  1. Andreas Johnson
  2. Highlights & MiSt
  3. Eric Saade
  4. Hanna Lindblad
  5. Kalle Moreus & Orsa spelmän
  6. Anna Maria Espinosa
  7. Pauline
  8. Dogge Doggelito & Andra generationen

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *