Princess bjöd upp till dans på lång fest

Efterfesten hölls på hotell Princess. Lokalen var i två våningar. På nedre våningen låg dansgolvet men bar fanns även på övervåningen. Visserligen fanns inget riktigt dansgolv på den övre våningen men det hindrade inte alla danssugna från att släppa loss även där.

Jag anlände kring 23-snåret. Det som bjöds på buffén var såväl kyckling som lite annat kött, pasta, olika såser med mera. Det var lugnt till en början på nedre planet medan det hände desto mer där uppe där de flesta artisterna höll sig och minglade för fullt.  Några timmar senare letade allt fler sig ner till dansgolvet där det spelades mycket schlager men även äldre pop och disco. Hannas dansare visade upp sina eminenta kunskaper i dans och Eric hängde på Måns när DJ:n slängde på en av Måns låtar. En glad Pauline ville att jag också skulle gå upp så det blev en liten visit där.

Några andra höjdpunkter på festen var Andra generationen som spelade uppe i baren, utan Dogge. Eric var inte sen haka på med dans. En annan som fick besök av gänget var Andreas som satt vid ett bord längre in. Andreas ställde sig på bordet och dansade till Balkantakter medan fotoblixtar gjorde sitt bästa för att fånga honom på bild.

Kring 03.30 drog många, vilket kan ha berott på att sista bussen mot Gävle avgick då. De som var kvar roade sig på övervåningen medan Måns sjöng duett till MiSt låt vid DJ-båset och Eric beslöt sig för att öppna ytterligare en flaska champagne inför en mindre grupp journalister. Jag skuttade tämligen snabbt åt sidan då lite av innehållet sprutade åt just det hållet och slapp därmed någon större dusch. Klockan var runt 04.30 då de sista lämnade festsalen, däribland Pauline.

Eric korkar upp champagneflaskan
Eric korkar upp champagneflaskan

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *