Publikbonus inför sändning och spänning i luften

Stämningen inne i Göransson arena var hög redan innan allt gick ut i sändning. Till att börja med klev Fredrik Kempe upp på scenen och tog över från förbandet som värmde upp publiken med förra årets Melodifestivallåtar. När vi befann oss i självaste Sandviken och Malenas låtskrivare fanns på plats så var det inte mer än rätt att Kempe fick gästsjunga sin egen låt. Lite snack om Norge och deras tävling blev det också under en kortare intervju.

Studiomannen brukar göra vågen med publiken minuterna innan sändning. I stort sett hela arenan var med på noterna så efter två varv bad Mr. von Z oss köra ett tredje varv. Han gillade uppenbarligen Sandvikenpubliken.

Lite filmsnuttar och åtta genomförda bidrag senare ville en liten tjej väldigt gärna ville träffa sin pappa och fick eskort till green room där hon sattes i Andreas Johnsons famn. Större delen av publiken fullkomligen smälte. Några försökte få kort på duon. Under tiden visades mellanaktsfilmen på storbildsskärmarna.

När Måns presenterade de fem bidragen som gått vidare och drog ut på att berätta det femte steg nog temperaturen inne i arenan med några grader. Lite varstans hördes rop från vilken man ville ha vidare och ropen som hördes mest var till just Erics Manboy även om det var spridda skurar. Det som förvånade mest var att Hanna Lindblad gick vidare till andra omgången. Annars stämde min tippning ganska bra överlag.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *