Är vi i Malmö eller är vi i Malmö?

X2000 från Stockholm anlände till Malmö endast 20 minuter försenat och utan några stora problem. Det enda som tydligen bromsade upp lite på vägen var andra tåg före som ”stannade vid mindre stationer också” enligt lokföraren, men de behöver ju också trafikeras.

Nu är jag i Malmö och ska dra till artisthotellet om några timmar. Så det blir en rapport från upspelningen av låtarna i sin helhet idag. Två låtar läckte ju ut på internet så från och med i måndags kunde man börja lyssna på enminuters-klipp av samtliga Malmös bidrag på SVT:s sajt. Allt för att det ska bli så rättvist som möjligt för samtliga. Nu ska erkännas att jag ännu inte gått in och lyssnat på något av bidragen och ser lite extra fram emot att få höra de. Så, välkommen till Malmöveckan!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *