Melodifestivalens ”tuffigaste” sponsor gillar inte väderleken

Det är nog få det undgått att en viss vinterväderlek orsakar stora problem för tågtrafiken. Dagen efter Göteborgs efterfést kom jag till centralstationen för att upptäcka att mitt tåg inte ens fanns med på listan. Fick ombokat till nytt tåg en timme senare – sopm blev försenat med en timme dessutom. När vi väl kom iväg tog hemresan sex timmar ungefär. En kompis från allsången på Skansen som också var i Göteborg bodde våningen över festlokalen och talade om att det varit näst intill omöjligt för de att sova för att det var så hög ljudvolym. Artisternas tåg på söndagen var dessutom inställt så i foajén stod det info om att de hade fixat fram bussar istället.

Mitt tåg mot Malmö idag var givetvis också inställt, men jag lyckades i alla fall komma med ett X2000 som avgick 4 minuter före mitt ordinarie. Än så länge har tåget pinnat på rätt bra genom det snötäckta Sverige så om vi inte får några problem längre fram bör vi anlända om några timmar bara.

Publicerat av

En kommentar till “Melodifestivalens ”tuffigaste” sponsor gillar inte väderleken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *