Lite kommentarer från Py och Peter

Lägger in lite korta kommentarer från artisterna.

Py tycker att det här är en jättekul händelse att vara med i. Det blev lite prat om låtskriveri/artisteri och eftersom det är sånt fokus på artisterna så blir låtskrivarna mer anonym. Och det är bara att hacka i sig eftersom en låtskrivare inte är särskilt intressant för pressen utan den som frontar.

Peter Jöback tycker det är rätt stor skillnad. 1990 var han 18 år och jobbade på en restaurang. En tidning kom och fotade, sen kom han dit, sjöng och åkte hem. Idag är det så mycket mer runtomkring. Hollow hörde han i augusti förra året och nappade eftersom den är så bra, en bra melodi och innebörden i den träffade honom. Han har inte varit intresserad samt gjort andra saker, men det här året var öppet så då klaffade det och han tycker det är kul också just att det är 20 år sedan han var med.

peter-presskonfa

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *